Traplift Otolift

Koninklijke Otolift

Dé meest gekochte traplift van Nederland

Otolift is een oud Nederlands familiebedrijf dat in 1891 is opgericht als Otto Ooms BV. In de jaren ging het zich al specialiseren in het ontwikkelen produceren van trapliften. Alle trapliften die Otolift geproduceerd heeft zijn gemaakt in een eigen fabriek in Bergambacht in Nederland en zijn stabiele Nederlands kwaliteitsproducten. Otolift is erg populair dankzij hun betrouwbare producten en ervaring, ze hebben nu dan ook maar liefst al 185.000 Otolift trapliften geproduceerd.

Vraag nu de gratis brochure aan

Lees meer over de verschillende modellen

Een boekje vol inspiratie

Levenslange garantie

Ontvang de gratis brochure
" Er is een Otolift voor elke trap en voor elke smaak. "

Om trapliften zo goed mogelijk te installeren zonder onnodige ruimte in beslag te nemen, worden alle trappen 100% nauwkeurig gemeten, met een eigen meetwijze die door Otolift zelf is ontwikkeld. Zo kunnen de trapliften zo compact mogelijk worden geplaatst. De eigen meetwijze bevat een zelf ontwikkelde app die de trap automatisch in een 3D schets genereert - op één tiende millimeter nauwkeurig! Door middel van deze zeer nauwkeurige afmetingen wordt de basis voor een optimale traplift aangelegd, die precies bij de vormen van de trap past. Ook heeft deze app een virtual reality functie, zodat deze direct al kan laten zien hoe de traplift er uit ziet op uw trap.

Uw trap blijft vrij te lopen

Prijsvriendelijk, direct uit eigen fabriek

Huren en tweedehands ook mogelijk

Dé meest gekochte traplift van Nederland

Onze trapliften

Otolift Air

Dunste enkele rail ter wereld

De Otolift Air heeft de dunste enkele rail ter wereld. De traplift is extra compact en is uiterst geschikt voor de binnenbocht van uw trap. De trap blijft makkelijk beloopbaar en uw trapleuning blijft gewoon zitten.

Modul-Air

De kampioen van de binnenbocht

De Otolift Modul-Air leent zicht uitstekend voor installatie langs de brede of smalle kant van uw trap. De dunne rail van de Otolift Modul-Air valt bovendien niet op. Er verandert zodoende vrijwel niets aan uw trap.

Otolift Two

Praktisch en budgetvriendelijk

U merkt aan alles dat de Otolift Two ontworpen is voor plaatsing aan de buitenbocht. De dubbele rail is extra slank uitgevoerd, waardoor de traplift weinig plaats inneemt. Bovendien kunnen overige trapgebruikers de bovenste rail gebruiken als leuning. Zo loopt iedereen nog altijd veilig de trap op en af.

Otolift Parallel

De ideale lift voor de rechte trappen

Voor wie een traplift voor een rechte trap zoekt, is de Otolift Parallel de beste keus. Deze traplift is speciaal ontworpen om bij de rechte trappen te gebruiken. Om de traplift zo min mogelijk op te laten vallen en de trapruimte zoveel mogelijk vrij te laten, heeft Otolift een ultraslanke traplift met een strak design ontwikkeld.

Vraag nu de gratis brochure aan

Lees meer over de verschillende modellen

Een boekje vol inspiratie

Levenslange garantie

Ontvang de gratis brochure