Een rollator thuis uitproberen?

Bent u er niet zeker van of een rollator bevalt? Bij Hulpmiddelwereld kunt u een rollators 4 dagen lang uitproberen en als de rollator niet bevalt halen we 'm ook nog eens bij u thuis op. 

Hoe werkt het?

U koopt de rollator met een van de verschillende afrekenmethodes zoals iDEAL op onze site. Mocht u niet op voorhand willen betalen, dan kiest u voor Klarna achteraf betalen zodat u pas na 14 dagen hoeft te betalen. 

4 Dagen uitproberen

In de eerste 4 dagen na aankoop kunt u de rollator in uw eigen omgeving uitproberen. Dit betekend dat u de rollator mag gebruiken waarvoor hij bedoelt is namelijk stukjes wandelen of boodschappen doen. Worden de wielen van de rollator vies, maak ze dan schoon voordat u de rollator retourneert. Zijn er kleine beschadigingen te zien op de wielen dan begrijpen we dit en krijgt u alsnog 100% van het aankoopbedrag terug.  

Ook wanneer u het product net wat teveel ‘gebruikt’ heeft laten we u er niet mee zitten. In dat geval krijgt u 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.

100% Vergoeding:

75% Vergoeding:                                        

rollator retourneren

Compleet, in orginele staat en verpakking 

Met slechts kleine gebruikssporten op de wielen

Incompleet en/of zonder verpakking                Beschadigd                                                                 Vies / gebruikt


Gratis ophaalservice bij u thuis

Niet alleen het afleveren van een rollator is helemaal gratis ook het thuis ophalen van de rollator doen we gratis in Nederland. Handig, want zo hoeft u niet met het zware pakket naar een PostNL punt bij u in de buurt. Heeft u een Rollator gekocht en bent u er toch niet tevreden over? Houdt dan uw bestelnummer bij de hand en neem contact op met de klantenservice zodat ze een ophaalopdracht voor u kunnen inplannen. Let op, voor een ophaalopdracht kan PostNL geen ophaaltijdstip communiceren. 

Wat is het verschil tussen de 4 dagen uitproberen en de 30 dagen bedenktijd?

Tijdens de 4 dagen uitproberen mag u de rollator echt gebruiken. Onderstaand leggen we uit wat de 30 dagen zichttermijn inhoud. 

30 dagen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling. Bij Hulpmiddelwereld is dit 30 dagen. U mag een product zonder opgaaf van reden gratis aan ons terugsturen. Uw retourneert uw bestelling met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Tijdens deze 30 dagen mag u het product bekijken en eventueel proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou kunnen doen. Een rollator mag bekeken worden, maar mag niet in gebruik worden genomen. Een douchekruk mag uit de verpakking worden genomen, maar er mag niet mee gedoucht worden.

Naar boven