Senioren GSM's

Een Senioren gsm biedt volop voordelen. Zo wordt het gebruik van een mobieltje voor iedereen toegankelijk. De mobiele telefoon voor ouderen is speciaal ontwikkeld om het gebruik zo eenvoudig mogelijk te maken. Bekijk onderstaand ons aanbied in Senioren Mobiele telefoons. Persoonlijk advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

   

20 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
20 products found
   

20 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
20 products found

Senioren gsm, eenvoudig bellen met de (klein)kinderen

Wat heb je aan een senioren mobiele telefoon wanneer het moeilijk is om deze te gebruiken? Bij de mobiele telefoon voor ouderen staat gebruikersgemak dan ook voorop. U leert in een handomdraai met dit apparaat om te gaan. Dat is belangrijk, een mobiele telefoon moet tenslotte niet alleen nuttig zijn, maar ook het nodige plezier bieden. Even bellen met de (klein)kinderen? Met de senioren gsm is dat een fluitje van een cent. Dankzij de grotere knoppen toetst u niet alleen gemakkelijk een telefoonnummer in maar verstuurt u ook moeiteloos een sms. Veel toestellen beschikken daarnaast over extra luide beltonen en zijn uitstekend en meestal storingsvrij te gebruiken in combinatie met een gehoorapparaat.

Noodknop op senioren mobiele telefoon

In geval van nood snel een familielid kunnen bereiken? Dat is mogelijk dankzij een speciale noodknop. U kunt van te voren één of meerdere telefoonnummers instellen waarmee met slechts één druk op de noodknop contact wordt gemaakt. Dat geeft zowel voor uzelf als voor de familie wel zo'n veilig gevoel. Veel toestellen sturen meestal eerst een nood-sms. Vervolgens gaat uw mobiele gsm automatisch één voor één de door u ingestelde noodnummers bellen. Hierdoor kunnen familie, buren of vrienden snel te hulp schieten.

Een gemakkelijke smartphone voor senioren

s bellen en gebeld worden voor u voldoende dan is een standaard gsm voor senioren een prima keuze. Wie echter ook eenvoudig wil internetten, foto's maken of whatsappen, is het meest gebaat bij een smartphone voor senioren. Zo'n slimme telefoon kan soms nogal eens wat intimiderend overkomen. Dit soort toestellen zijn meestal voorzien van allerlei toeters en bellen. Ze bieden zoveel mogelijkheden dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Een senioren mobiel biedt echter uitkomst. Op deze telefoon zijn alleen de meest essentiële toepassingen geïnstalleerd. Ook over het gebruikersgemak is goed nagedacht. Zo zijn de letters en symbolen op het beeldscherm grotdan op de reguliere smartphones. Dat maakt het typen van een berichtje wel zo gemakkelijk. Bovendien navigeert u eenvoudiger op het internet en is de informatie beter leesbaar. Grote pictogrammen zorgen er daarnaast voor dat u simpel de juiste toepassing kunt starten.

Volledig bij de tijd dankzij een senioren mobiel

Tegenwoordig willen wij continu mobiel bereikbaar zijn. Onszelf en anderen voorzien van de meest actuele informatie waardoor we volledig bij de tijd zijn. Ook veel ouderen willen niet achterblijven en maken graag gebruik van moderne communicatiemiddelen. Mobiele telefoons voor senioren zijn dan ook een praktisch en handig hulpmiddel om deze wens in vervulling te laten gaan.

Naar boven