Senioren huistelefoons

Een Senioren Huistelefoon biedt uitkomst wanneer een reguliere telefoon niet meer voldoet qua toetsgrootte, display en spraakvolume. Bekijk onderstaand al onze Senioren Huistelefoons met ieder unieke functie. Persoonlijk advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

   

16 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
16 products found
   

16 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
16 products found

Seniorenhuistelefoons zijn eenvoudig om te gebruiken. Dankzij de extra grote toetsen en de heldere, goed leesbare beeldschermen zijn ze uitermate geschikt voor ouderen. Omdat allerlei ingewikkelde functies ontbreken, maken seniorenhuistelefoons het voor ouderen, slechthorenden en slechtzienden mogelijk om zonder veel moeite te bellen en gebeld te worden.

Wat is een seniorenhuistelefoon?

Seniorenhuistelefoons onderscheiden zich op verschillende manieren van normale huistelefoons. Een belangrijk verschil is dat zij veel grotere toetsen hebben. Dat maakt het eenvoudig om een nummer in te toetsen. Ook zijn ze meestal voorzien van een helder beeldscherm en door de grotere letters kunt u goed lezen door wie u gebeld wordt. Daarnaast beschikken seniorentelefoons over een extra luide beltoon waarvan veel slechthorenden baat zullen hebben. U hoeft geen telefoontje meer te missen.

Diverse seniorenhuistelefoons zijn bovendien uitgerust met een SOS noodknop. Indien nodig kunt u zo snel hulp zoeken.

Vaste en draadloze seniorenhuistelefoons

Wanneer u van plan bent om een huistelefoon voor ouderen aan te schaffen, heeft u de keuze uit zowel draadloze toestellen als een vaste telefoon.

  • Het voordeel van een draadloze huistelefoon is dat u overal in huis, in de tuin of op het balkon kunt bellen. Wanneer u beschikt over meerdere handsets, kunt u de telefoon op verschillende plekken in huis opnemen. Dit type telefoon werkt op een accu die wordt opgeladen wanneer hij op het basisstation wordt geplaatst.
  • Een vaste huistelefoon is het klassieke toestel waarbij u gebruik maakt van een vaste telefoonlijn. Omdat dit een groter model is dan de draadloze telefoon, beschikt u over extra grote toetsen. Met een vaste huistelefoon kunt u niet door het hele huis lopen. U kunt deze natuurlijk ook uitstekend gebruiken in combinatie met een GSM voor senioren zodat u overal kunt bellen en altijd bereikbaar bent.

Seniorenhuistelefoons bieden vele voordelen

Waarom zou u moeilijk doen als het makkelijk kan? De huistelefoon voor ouderen is zo gemaakt dat hij tal van voordelen biedt. Of u nu slechthorend bent of minder goed ziet, aan alles is gedacht.

  • Zo zijn deze telefoons bijvoorbeeld prima geschikt voor mensen met een gehoortoestel waardoor u geen last heeft van schelle geluiden of ruis. Ook kunt u eenvoudig het gespreksvolume hoger zetten.
  • Slechtzienden zijn vooral gebaat bij grote en duidelijke toetsen. Vaak zijn deze ook nog verlicht, wat zorgt voor nog meer duidelijkheid.
  • Sommige huistelefoons bieden de mogelijkheid om hands free te bellen. Terwijl u een gesprek voert, kunt u met uw handen iets anders doen.
  • Dankzij een telefoonboek op uw toestel kunt u alle belangrijke nummers opslaan en ze eenvoudig bellen zonder dat u steeds weer het nummer hoeft in te toetsen.
  • Fototoetsen maken het nog makkelijker. Achter iedere foto schuilt een telefoonnummer dat u heeft opgeslagen. U belt vervolgens met één druk op de toets naar de persoon op de foto. Telefoneren met uw dierbaren was nog nooit zo eenvoudig.

Naar boven