Tena

TENA Assortiment Bekijk het volledige TENA productaanbod

 Gratis bezorging vanaf €20,-  100% Discreet verzonden  Deskundig advies
   

Artikelen 1 tot 24 van 121 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van laag naar hoog sorteren
121 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 121 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van laag naar hoog sorteren
121 products found

Dé TENA Webshop. Alle TENA Lady & Men producten op één plek.

Kies de superieure bescherming van TENA Lady & Men

 Alle TENA producten zijn speciaal ontworpen om te beschermen bij urineverlies. Er zijn allerlei verschillende varianten. TENA biedt hele discrete inlegkruisjes voor het verlies van druppeltjes urine, maar ook extra beschermende verbanden met een grotere absorptiecapaciteit. Daarnaast heeft TENA ook discrete broekjes: TENA Pants, verband en broekje in één. TENA Pants zijn er zowel voor mannen als voor vrouwen.

Welk type u ook kiest, TENA biedt zekerheid. Dankzij het snelle absorptievermogen blijft  TENA droog en fris aanvoelen. Uniek voor TENA is Fresh Odour Control: een speciale bescherming die eventuele geurtjes snel neutraliseert. Bovendien zijn TENA producten ademend en hebben ze een anatomische pasvorm.

De 3 zekerheden van TENA

 1. Optimale bescherming: super absorberende korrels nemen urine snel op. TENA absorbeert veel urine en voelt toch droog

 2. Geen ongewenste geurtjes.  Fresh Odour Control van TENA absorbeert eventuele geurtjes 

 3. Comfortabel. Alle TENA producten zijn zacht ademend en dat voelt heel prettig 

Bij alles wat Tena doet willen we het leven beter maken voor de mensen die Tena producten en diensten gebruiken. Daarom wordt er continu onderzoek gedaan, samen met al degenen die wij willen helpen en dat geeft ons een uniek inzicht in de invloed die de continentiezorg heeft op individuen, verzorgers, professionals, instellingen en de autoriteiten in de gezondheidszorg.

Deze kennis ligt aan de basis van het onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma van Tena, waarin we ook de talenten en knowhow van wetenschappers en zorgverleners over de hele wereld benutten. De uiteenlopende vaardigheden die zij bezitten gebruiken wij om baanbrekende producten en diensten te ontwikkelen, die ervoor zorgen dat urine-incontinentie steeds minder invloed krijgt op het leven van de mensen.

Deze benadering heeft met name geleid tot innovatie bij de ontwikkeling van producten met een hoog absorptievermogen, die uiterst droog, huidvriendelijk en zeer discreet zijn. Dat zijn essentiële eisen voor mensen die ondanks hun urine-incontinentie een gewoon leven willen blijven leiden.

Naar boven