TENA Lady

TENA Lady Gevormd naar het vrouwelijk lichaam

 Gratis bezorging vanaf €20,-  100% Discreet verzonden  Deskundig advies
   

Artikelen 1 tot 24 van 31 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
31 products found
TENA Lady Extra 20 Stuks
4,99 Vanaf € 4,80

TENA Lady Extra - 20 Stuks

TENA Lady Maxi Night 12 Stuks - Verpakking small
5,99 Vanaf € 5,50

TENA Lady Maxi Night - 12 Stuks

Actie
TENA Lady Ultra Mini Plus 20 Stuks

Normale prijs: 3,49

Vanaf 3,29

U bespaart: 5%
Vanaf € 3,00

TENA Lady Ultra Mini Plus - 24 Stuks

Tena Lady Extra Plus - small
5,95 Vanaf € 5,50

TENA Lady Extra Plus - 16 Stuks

TENA Lady Normal 24 Stuks
6,59 Vanaf € 6,10

TENA Lady Normal - 24 Stuks

TENA Lady Maxi - 12 Stuks - verpakking small
5,99 Vanaf € 5,50

TENA Lady Maxi - 12 Stuks

Actie
TENA Lady Discreet Mini Plus

Normale prijs: 4,95

Vanaf 4,49

U bespaart: 9%
Vanaf € 4,00

TENA Lady Discreet Mini Plus - 20 Stuks

Actie
Tena Lady Ultra Mini

Normale prijs: 3,49

Vanaf 3,29

U bespaart: 5%

TENA Lady Ultra Mini - 28 Stuks

TENA Lady Pants Discreet Large
10,95 Vanaf € 10,85

TENA Lady Pants Discreet Large - 10 stuks

Actie
TENA Lady Discreet Mini 30 stuks

Normale prijs: 5,95

Vanaf 4,95

U bespaart: 16%
Vanaf € 4,50

TENA Lady Discreet Mini - 30 Stuks

TENA Lady Super 28 Stuks
14,49 Vanaf € 13,60

TENA Lady Super - 30 Stuks

Actie
Tena Lady Pants Plus-M-12 stuks

Normale prijs: 16,99

Vanaf 12,49

U bespaart: 26%
Vanaf € 12,35

TENA Lady Pants Plus Medium - 12 stuks

Actie
Tena Lady Pants Plus-L-10 stuks

Normale prijs: 16,99

Vanaf 12,49

U bespaart: 26%
Vanaf € 12,35

TENA Lady Pants Plus Large - 10 stuks

Actie
TENA lady night pants large

Normale prijs: 13,50

Vanaf 11,95

U bespaart: 11%
Vanaf € 11,50

TENA Lady Pants Night Large - 7 Stuks

TENA Lady Pants Discreet Medium
10,95 Vanaf € 10,85

TENA Lady Pants Discreet Medium - 12 stuks

Actie
TENA lady night pants medium

Normale prijs: 12,50

Vanaf 10,95

U bespaart: 12%
Vanaf € 10,50

TENA Lady Pants Night Medium - 8 Stuks

TENA Lady Extra | 10 pakken van 20 Stuks

Slechts: 49,90

TENA Lady Extra | 10 pakken van 20 stuks

TENA Lady Maxi Night | 10 pakken van 12 stuks

Slechts: 59,90

TENA Lady Maxi Night | 10 pakken van 12 stuks

TENA Lady Extra Plus | 10 pakken van 16 stuks

Slechts: 59,50

TENA Lady Extra Plus | 10 pakken van 16 stuks

TENA Lady Discreet Mini Plus | 10 pakken van 20 stuks

Slechts: 44,90

TENA Lady Discreet Mini Plus | 10 pakken van 20 stuks

TENA Lady Pants Discreet Large | 6 pakken van 10 stuks

Slechts: 65,70

TENA Lady Pants Discreet Large | 6 pakken van 10 stuks

TENA Lady Pants Discreet Medium | 6 pakken van 12 stuks

Slechts: 65,70

TENA Lady Pants Discreet Medium | 6 pakken van 12 stuks

TENA Lady Pants Plus Medium | 6 pakken van 12 stuks

Slechts: 74,94

TENA Lady Pants Plus Medium | 6 pakken van 12 stuks

TENA Lady Pants Plus Large | 6 pakken van 10 stuks

Slechts: 74,94

TENA Lady Pants Plus Large | 6 pakken van 10 stuks

   

Artikelen 1 tot 24 van 31 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
31 products found

Heeft u last van urineverlies en wilt u graag schoon en droog blijven? Dan kunnen de producten uit de TENA Lady lijn uitkomst bieden. TENA Lady is een van de grote koplopers op het gebied van verbanden die worden gebruikt om het ongewenst verlies van urine te bestrijden. In deze lijn vindt u meerdere soorten inlegkruisjes, maandverbanden en beschermende broekjes speciaal ontworpen voor vrouwen.

Elke soort heeft andere eigenschappen, waardoor u altijd één kunt vinden die voor u het meest comfortabel is en bij u past. De TENA lady producten zijn in het algemeen gemaakt voor het opvangen van kleine hoeveelheden urine. Maar het aanbod varieert in oplopende absorptiecapaciteit. De producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik, maar er zijn ook varianten die extra bescherming bieden tijdens het slapen. Het gebruik van deze producten zorgt voor meer zekerheid zodat u met een gerust hart op pad kan gaan of zeker bent van een prettige nachtrust.

Diverse soorten TENA Lady (H2)

Binnen de TENA Lady lijn vindt u diverse soorten producten. Het verschil tussen de varianten zit voornamelijk in het absorberend vermogen. U kunt zowel lichte varianten voor dagelijks gebruik vinden als zware varianten voor de nacht. Bij alle TENA Lady inlegkruisjes, maandverbanden & broekjes wordt met druppeltjes aangegeven hoe sterk het absorberend vermogen is. Zo kunt u snel bepalen welke variant u dient te hebben.  

We zullen een enkele belangrijke varianten met u doorlopen:

Onderstaand vindt u de varianten die wij aanbieden met bijbehorende absorptiecapaciteit

TENA Lady absorptievermogen

Let op: Dit zijn hoeveelheden die de inlegkruisjes en broekjes kunnen opnemen.

De TENA Lady Ultra Mini Plus en Discreet Mini Plus zijn voorbeelden van lichte varianten die zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Deze kleine inleggers zijn erg discreet, maar dankzij de anatomische pasvorm zijn ze uiterst effectief, comfortabel en zeer degelijk.

Een van de meest verkochte inlegkruisjes van TENA Lady is de TENA Lady Maxi . Deze inlegger heeft een opname van net iets meer dan een liter. De Maxi heeft nog langere elastieken dan de Maxi Night. De elastieken zorgen hierbij voor een juiste aansluiting op het lichaam. Ook heeft deze variant een ademende buitenkant, dit is gemaakt van kunststof waar de urine niet doorheen kan lekken.

De TENA Lady Maxi Night is het verband met de grootste absorptiecapaciteit. Deze inlegger heet dan wel “Maxi Night” maar kan natuurlijk ook gewoon overdag gedragen worden. Tijdens het slapen wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over eventueel lekken, daarom is het vaak handig om een inlegger te gebruiken die dit zo veel mogelijk voorkomt. De TENA Lady Maxi Night kan dan ook maar liefst ruim een liter urine opvangen. Zo kunt u gaan slapen met een gerust gevoel en in de ochtend fris & droog opstaan.

De vorm van de inlegger maakt de Maxi Night tot een comfortabele en effectieve inlegger. De inlegger heeft een ronde bovenkant, een smallere verbinding in het midden en onderaan een grotere ronding. De brede ronding wordt aan de achterkant gedragen. Dit ontwerp zorgt zodoende voor optimale bescherming en maximale opvang.

Naast inlegkruisjes en maandverbanden heeft TENA ook beschermend ondergoed, de zogenaamde TENA Lady Pants. Ook hier zijn Night varianten van. Het zijn elastische broekjes die mooi aansluiten op het vrouwelijk lichaam en bij de randen zijn voorzien van extra elastiek om er voor te zorgen dat u optimaal bent beschermt tegen lekken. Dankzij de hogere achterkant wordt ook tijdens het slapen, wanneer u op de rug ligt, de urine die naar de achterzijde loopt opgevangen. Zo bent u ook tijdens de nachtrust goed beschermt. De broekjes zijn verkrijgbaar in maat  M en L.

Bij alle artikelen staat aangegeven hoeveel stuks u per verpakking ontvangt.

Eigenschappen van de TENA Lady inlegkruisjes en broekjes (H2)

Het absorberend vermogen van de TENA Lady inlegkruisjes & broekjes is veel hoger dan die van gewone varianten. Elk verband heeft een soort pulpmat waarbij naast extra wattenpulp, ook Super Absorberende Polymeren worden bewaard. Dit zijn korreltjes die in staat zijn de urine in droge gel om te zetten. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk duizend keer hun eigen gewicht opnemen. Deze korreltjes zorgen ervoor dat zo veel mogelijk urine kan worden opgevangen zonder dat dit zorgt voor natte vlekken of vervelende geurtjes. Dit maakt TENA Lady zeer geschikt als u last heeft van urineverlies en u graag zoveel mogelijk bescherming wilt hebben.

De wattenpulp in de TENA Lady producten zorgen voor de meeste absorptie om de plaatsen waar dit ook het meeste nodig is. Dit zijn de plaatsen waar de urine als eerste terechtkomt en direct omgezet dient te worden naar een vaste substantie in de SAP kern.

De speciale Quickdry toplaag en DRY Zone zorgen ervoor dat vocht direct wordt opgenomen waardoor het droog aan blijft voelen. Dankzij de Fresh Odour Control worden eventuele vervelende luchtjes geneutraliseerd.

 TENA Hulpmiddelwereld - TENA Inlegger

TENA Lady voelt prettig aan door het zachte en ademende materiaal. Daarnaast is de pasvorm afgestemd op het lichaam. Bij sommige varianten staat het woord ‘Plus’ in de naam. Dit geeft aan dat deze variant extra lang is en daardoor meer zekerheid biedt.

De broekjes zijn voorzien van een kern die sterk absorberend is. Samen met de dubbele anti-lekrandjes zorgt dit ervoor dat u zich schoon en droog voelt. Mede dankzij de aansluitende pasvorm en het ademende materiaal voelen de broekjes comfortabel aan.

TENA Lady uitproberen?(H2)

Wilt u de producten uit de TENA Lady lijn eens proberen? U kunt dan het TENA proefpakket bestellen. Door de producten eerst uit te proberen komt u erachter of het iets voor u is en welke variant het beste bij u past. Mocht een variant u goed bevallen, dan kunt u deze altijd via onze website bestellen. Bent u op zoek naar andere varianten van het TENA incontinentiemateriaal? In ons assortiment bieden wij tevens TENA slipsTENA Men en TENA Flex aan.

Naar boven