Wasbare mondkapjes kopen

Wasbare mondkapjes kopen zijn een duurzamere oplossing als u op zoek bent naar niet-medische mondkapjes. Onze wasbare mondkapjes kunnen tot wel 15 keer gewassen worden. Zo heeft u meerdere malen plezier van hetzelfde mondkapje én het is beter voor het milieu dan mondkapjes die u maar eenmalig kunt gebruiken.

Herbruikbaar masker kopen

Mondmasker herbruikbaar

  • Moderne uitstraling
  • Herbruikbaar
  • Wasbaar op 40 graden zonder zeep of wasverzachter
  • 100% katoen
  • Te bestellen vanaf 6 stuks


Levertijd: 1 - 2 werkdagen


€2,95 per stuk incl. 0% BTW

Het is niet mogelijk dit product te retourneren.

Wat zijn wasbare mondkapjes?

Wasbare mondkapjes zijn mondkapjes die meerdere malen te gebruiken zijn omdat ze gewassen kunnen worden. Let op: Dit zijn niet-medische mondkapjes. Ze bieden dus minimale bescherming, zeker ten opzichte van FFP2 mondkapjes en FFP3 mondkapjes. Ze kunnen ook het beste op 40 graden gewassen worden zodat bacteriën een kleinere kans op overleven hebben.

De wasbare mondkapjes van Hulpmiddelwereld zien er modern uit door de gestroomlijnde elastieken. Deze zelfde elastieken zorgen er ook voor dat het wasbare mondkapje comfortabel gedragen kan worden De neusfitting aan de bovenkant van het herbruikbare mondkapje zorgt ervoor dat deze goed aansluit op uw neus. Hoe beter een mondkapje op uw gezicht aansluit, hoe beter deze u beschermt. Ze kunnen eenvoudig bevestigd worden op het gezicht en worden op de plek gehouden middels de elastieken die om de oren bevestigd kunnen worden. Dit wasbare mondkapje kan prima worden aangeschaft indien men een mondkapje zoekt voor in het openbaar vervoer te dragen.

Wasbare mondkapjes kopen bij Hulpmiddelwereld

Wasbare mondkapjes koopt u eenvoudig en snel bij Hulpmiddelwereld. Voor niet-medische mondkapjes zijn het mondkapjes van goede kwaliteit en zijn ze makkelijk op te zetten. Ze worden snel geleverd.

Bent u toch op zoek naar een mondkapje met een grotere filtercapaciteit? Dan kunt u overwegen een FFP2 mondkapje of een FFP3 mondkapje te kopen. Indien u liever geen herbruikbare mondkapjes wilt, zijn onze chirurgische mondmaskers wellicht iets voor u.

Ook biedt Hulpmiddelwereld andere beschermingsmiddelen zoals handschoenen, desinfecterende handgel of isolatieschorten .

Hoe gebruikt u de wasbare mondkapjes?

De wasbare mondkapjes zijn zeer makkelijk in gebruik. Ontsmet uw handen voor het opzetten van het mondkapje. Open het mondkapje en leg het mondkapje met de buitenkant op de toppen van uw vingers. Druk daarna het mondkapje tegen uw gezicht aan. U kunt nu met uw andere hand de elastieken om uw oren bevestigen. Als u het wasbare mondkapje niet meer op hoeft, kunt u deze wassen op 40 graden. Let erop dat u het mondkapje na elk gebruik een keer wast om zo het optimale uit het mondkapje te halen. U vindt hier een stappenplan met instructies hoe u een wasbaar mondkapje moet opzetten.

Alternatieve mondkapjes voor de wasbare mondmaskers

Zoals u wellicht al bekend bij u en al eerder genoemd, zijn wasbare mondkapjes géén medische mondkapjes. De bescherming die ze u bieden is echt minimaal. Indien u dit niet erg vindt, is een wasbaar mondkapje het meest geschikt voor u om aan te schaffen. Mocht u toch naar mondkapjes zoeken meer bescherming bieden, neem dan eens een kijkje op onze medische mondkapjes pagina.

Naar boven