De onweerstaanbare weekend deals van 20 t/m 22 mei

Nu bij Hulpmiddelwereld: Weekend deals! Elke week van vrijdag 17:00u t/m zondag geven wij korting op verschillende producten of een productgroep. Elk weekend staan er weer nieuwe, verrassende deals voor u klaar, dus vergeet niet elke vrijdag even deze pagina te bezoeken zodat u geen deal mist! Of abonneer u op onze nieuwsbrief zodat u automatisch op de hoogte wordt gebracht.

Deze week 15% korting op BBrain van vrijdag 20 mei t/m zondag 22 mei. Bekijk hieronder de producten van BBrain en profiteer!

Weekend deal 1: BBrain Sprekende Kalenderklok

1: BBrain Sprekende Kalenderklok - 15% korting!

Het eerste product van BBrain is de BBrain Basic Sprekende Kalenderklok.

De BBrain Sprekende Kalenderklok is een unieke en moderne klok die meer doet dan alleen de tijd aangeven. Zo helpt deze klok helpt bij tijdsbesef en herinnert u aan belangrijke afspraken.

De Sprekende Kalenderklok heeft een duidelijke display waar de tijd, datum en dag(deel) groot weergeven zijn. De tijd spreekt de klok ook uit en voor de display is een speciale slechtzienden modus in te stellen. Het contrast tussen de achtergrond en cijfers en letters wordt dan groter zodat deze makkelijker af te lezen is. Dit maakt dat deze klok ook zeer geschikt is voor slechtzienden. 

Daarnaast kunt u bij de Sprekende Kalenderklok meer dan 20 reminders instellen zodat belangrijke (terugkomende) handelingen of afspraken niet vergeten worden, zoals medicatie innemen of het drinken van een glas water. Ook dit spreekt de klok uit. 

Naast het stukje tijdsbesef helpt deze klok dus ook bij het stukje dagelijkse structuur en planning

Bestel de BBrain Sprekende Kalenderklok alléén dit weekend met 15% korting, dus profiteer snel!

2: BBrain Family G2 - nu 15% korting!

Weekend deal nummer 2 de BBrain Family G2 kalenderklok.

De BBrain Family G2 is een completere, interactieve kalenderklok die ook de optie ondersteunen op afstand biedt. 

Naast dat de tijd, datum en dag(deel) overzichtelijk op een groot 10 inch scherm weergeven wordt, is het ook mogelijk om berichten, foto's en afspraken naar deze klok te sturen.

De BBrain Family G2 komt met een bijbehorende gratis app die verzorgers op hun telefoon kunnen zetten. Vanuit deze app kan ook ondersteuning op afstand worden geboden middels berichten, foto's en afspraken naar de klok te sturen. Ook is er de optie om te beeldbellen met de BBrain Family G2.

Zo blijft u makkelijk met elkaar in contact en kunt u altijd ondersteuning bieden aan uw (groot)ouders, waar u ook bent.

Geniet alléén dit weekend van 15% korting op de BBrain Family G2 kalenderklok, dus profiteer snel!

Weekend deal 2; BBrain Family G2
Weekend deal 5; BBrain Family D2

3: BBrain Family D2 - 15% korting!

De derde weekend deal van deze week is de BBrain Family D2 klok.

De BBrain Family D2 klok is de passieve variant van de voorgenoemde Family G2 variant. 

Doordat de BBrain Family D2 de passieve variant is, is deze zeer geschikt voor mensen met dementie. Er hoeft geen interactie met de klok plaats te vinden en de klok is prikkelvrij.

Ook bij deze variant is het mogelijk om te ondersteunen op afstand. Zo is er de mogelijkhheid om via de bijbehorende app afspraken te noteren en beheren in de agenda of om herinneringen te sturen naar de klok. Zo brengt deze klok stukje structuur in het leven van mensen met dementie. 

Ook met de Family D2 is het mogelijk om te beeldbellen zodat u nauw met elkaar in contact kunt blijven.

Geniet alléén dit weekend van 15% korting op de BBrain Family D2, dus profiteer snel!

4: BBrain Basic Analoge Dementieklok - 15% korting!

De vierde weekend deal van deze week is 15% korting op de BBrain Analoge Dementieklok.

Bent u op zoek naar een dementieklok die tijd, datum en dag(deel) weergeeft waarbij de tijd analoog wordt weergegeven? En heeft u verder geen behoefte om te ondersteunen op afstand of videobellen? Dan is de BBrain Basic Analoge dementieklok de klok die u zoekt.

Op de prikkelvrije display wordt duidelijk een grote analoge klok weergeven met daarnaast de dag, het dagdeel en de datum. Zo is alles in één oogopslag duidelijk. Ideaal voor mensen met dementie die vaker moeite hebben of krijgen met het aflezen van digitale tijd. 

Bij de BBrain Basic Analoge dementieklok is het ook mogelijk om herinneringen in te stellen, zoals een herinnering om op te staan of om de medicatie in te nemen.

Zoekt u dus een klok die overzichtelijk de analoge tijd, datum en dag(deel) weergeeft en herinneringen geeft? Dan is de BBrain Analoge dementieklok de klok voor u!

Geniet alléén dit weekend van 15% korting op de BBrain Basic Analoge Dementieklok, dus profiteer snel!

Weekend deal 4: BBrain Analoge Dementieklok
Weekend deal 5; BBrain basic digitale kalenderklok

5: BBrain Basic Digitale kalenderklok - 15% korting!

De vijfde weekend deal van deze week is 15% korting op de BBrain Basic Digitale kalenderklok.   

Bent u op zoek naar een Digitale Kalenderklok voor ouderen of mensen met dementie of beginnende geheugenproblemen? Dan is dit de klok voor u!

De Basic Kalenderklok geeft de tijd in digitale tijdweergave groot weer op een 10 inch display. Naast de tijd worden ook de dag, het dagdeel en de datum weergegeven. 

Naast de tijd en datumweergave is het bij deze digitale kalenderklok ook mogelijk om herinneringen/alarmen in te stellen, zoals een alarm voor het opstaan of als herinnering voor medicijninname.

Geniet alleen dit weekend van 15% korting op de BBrain Basic Digitale Kalenderklok, dus profiteer snel!

6: BBrain Muziekspeler - nu 15% korting!

Aangekomen bij onze laatste weekend deal van deze week: De BBrain Muziekspeler!

Muziek is een vreugdebrenger voor velen. Lekker swingen op een leuke melodie of tot lekker rust komen op rustgevende muziek. Muziek kan net het verschil maken.

Maar voor veel ouderen en mensen met dementie is het bedienen van een hedendaagse radio of muziekspeler lastig. Zonde! Maar niet getreurd, want daar komt de BBrain Muziekspeler in beeld.

Daarnaast is het mogelijk om knoppen te verbergen zodat niet per ongeluk een verkeerde knop ingedrukt kan worden.

De BBrain Muziekspeler is speciaal ontworpen voor ouderen en mensen met dementie. De muziekspeler is gemakkelijk te bedienen door de eenvoude opties. Met één druk op de knop is het al mogelijk om muziek te luisteren. Of dit nu naar de radio is of een lievelingsliedje. 

Geniet alléén dit weekend van 15% korting op de BBrain Muziekspeler, dus profiteer snel!

Weekend deal 6; Aqulia Bed ondersteuning

Naar boven