Kom jij ons versterken?
Lijkt het jou niet fantastisch om iedere dag écht iets te kunnen betekenen voor mensen? Ben jij super klantgericht en helemaal op je plek in een jong, innovatief en informeel online bedrijf in de zorg? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Het is onze missie om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen en leven. Met ons uitgebreide assortiment aan hulpmiddelen doen we er alles aan om een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en vitaliteit van mensen. Daarbij gaan we iedere dag weer voor een excellente klantbeleving.

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste en gedreven team? En werken in de mooiste stad van Nederland, Maastricht?! Momenteel zijn er geen lopende vacatures. Wil je graag bij Hulpmiddelwereld werken? Stuur dan jouw open sollicitatie naar [email protected] en laat ons weten waar jouw interesses liggen. We bekijken jouw gegevens, kijken of er nu een passende vacature is en slaan jouw gegevens op zodat we je kunnen benaderen als een relevante vacature vrij komt.

Naar boven