Bedden

We brengen gemiddeld zo'n derde van onze tijd door in bed. Daarom is een goed matras en een comfortabel bed van groot belang. Ze dragen bij aan een goede nachtrust. Naarmate u ouder wordt, kunt u veel profijt hebben van een seniorenbed dat u extra comfort biedt zoals een hoog laag bed.

   

22 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
22 products found
   

22 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
22 products found

Hoog laag bed

Zoals al blijkt uit de naam is dit type bed in hoogte verstelbaar. Ook kunt u in een hoog laag bed zowel zitten als liggen. Het bed werkt door middel van een motor die u eenvoudig in werking stelt met een afstandsbediening. Deze bedden worden ook wel zorgbedden genoemd omdat ze vaak worden gebruikt bij de verzorging van mensen thuis. Voor personen die bedlegerig zijn bieden deze zorgbedden meer comfort en gemak en maken het noodgedwongen verblijf in bed een stuk aangenamer.

Seniorenbed

Hoog laag bedden zijn echter geschikt voor iedereen die een dagje ouder wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld dankzij de verstelbare hoogte gemakkelijker in- en uit het bed stappen. Omdat u dit bed kunt instellen in verschillende standen, is het ook mogelijk om zittend vanuit bed tv te kijken of een boek te lezen voordat u gaat slapen. Een seniorenbed kopen is dan ook een investering in een comfortabel verblijf in bed tijdens de oude dag.

Zorgmatras

Voor een goede nachtrust, is een goede matras essentieel. Voldoende slaap is een belangrijke voorwaarde voor een goede gezondheid. Daarnaast kan een goede matras allerlei lichamelijke ongemakken, zoals bijvoorbeeld pijn in de rug voorkomen. Personen die noodgedwongen langere tijd in bed moeten doorbrengen zijn gebaat bij een zorgmatras die speciaal is ontwikkeld om doorliggen (decubitus) te voorkomen. In onze webwinkel vindt u diverse anti-decubitus matrassen. Ze zijn gemaakt van speciaal schuim dat zorgt voor extra comfort en stabiliteit. Daarnaast helpt de open structuur van dit schuim om broei te voorkomen. Hierdoor is de kans op doorliggen en het ontstaan van doorligplekken uiterst klein.

Incontinentiematras

Incontinentie komt voor in allerlei gradaties. Gelukkig zijn er allerlei soorten incontinentiemateriaal verkrijgbaar die het mogelijk maken om een normaal leven te leiden. Voor de nacht zijn mensen vaak op zoek naar extra zekerheid om een ongelukje te voorkomen. Een incontinentiematras biedt dan uitkomst. Deze wordt geleverd met een incontinentiehoes die uw matras optimale bescherming biedt.

Warmtedeken

Zodra de winter weer voor de deur staat en de nachten kouder worden, zorgen elektrische warmtedekens ervoor dat u het altijd behaaglijk warm heeft. De dekens zijn niet alleen functioneel in bed, u kunt ze ook lekker om u heen slaan terwijl u in de woonkamer zit.

Slaap lekker

Lekker slapen, wie wil dat nu niet? Gun uzelf de goede nachtrust die u verdient. In onze webwinkel vindt u de bedden, matrassen en dekens die dat mogelijk maken.

Naar boven