Matrassen

Een goed matras is erg belangrijk voor een fijne nachtrust. Het uitzoeken van een goed matras kan dan ook een lastige klus worden. In onze webwinkel kunt u terecht voor diverse soorten matrassen. Elke matras heeft weer andere eigenschappen waardoor u altijd een model kunt vinden dat bij uw wensen aansluit. Tevens zijn er ook matrassen speciaal voor incontinentie of voor mensen die het risico lopen om doorligplekken te krijgen (anti-decubitus). Op deze pagina kunt u alle matrassen in ons assortiment bekijken.

   

12 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
12 products found
   

12 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
12 products found

Waarom is een goed matras van belang?

Mensen brengen een groot deel van de dag slapend door. Doordat u zoveel tijd op een matras doorbrengt is het essentieel dat het matras perfect op u is afgestemd. Een verkeerde matras kan voor pijnklachten zorgen. Daarnaast is het mogelijk dat u niet aangenaam kunt slapen waardoor u niet voldoende bent uitgerust. Op de lange termijn kan dit voor vermoeidheid zorgen.

Voor mensen die door een ziekte of aandoening bedlegerig zijn is het juiste matras nog veel belangrijker. Zij lopen ook andere risico’s zoals het krijgen van doorligplekken. Dit kan voor nare wonden zorgen en dat moet voorkomen worden. Een goed matras zorgt voor een perfecte ondersteuning, een comfortabel gevoel tijdens het liggen en het voert vocht en warmte af.

Diverse soorten matrassen

In onze webwinkel kunt u diverse matrassen bekijken en direct bestellen. Elke matras heeft andere kenmerken waardoor ze voor verschillende personen geschikt zijn. Enkele matrassen zijn verkrijgbaar in meerdere breedtes waardoor ze voor vrijwel alle bedden gebruikt kunnen worden.

De meeste matrassen in ons aanbod voorkomen decubitus. Dit is een ander woord voor doorliggen. Mensen die veel tijd in bed doorbrengen lopen een groter risico dat de huid beschadigd raakt door het liggen. Tevens kan dit voor problemen onder de huid zorgen. Om dit te voorkomen zijn de matrassen drukverlagend of de structuur van de matras is zo gemaakt dat warmte en vocht afgevoerd worden. Met deze matrassen blijft uw huid of de huid van uw patiënt gezond en worden nare wonden voorkomen.

Heeft u te maken met incontinentie? Dan zijn de matrassen met een incontinentiehoes een goede keuze. Deze hoes beschermt de matras zodat deze langer mee gaat. Deze matrassen zijn tevens uitermate geschikt om te gebruiken in een ziekenhuis of verzorgingstehuis.

Meer informatie over elke matras

Voor meer informatie over een specifieke matras kunt u de productomschrijvingen raadplegen. Hierin staat uitgebreide informatie over alle kenmerken van een bepaald matras. U kunt hier bijvoorbeeld informatie vinden over de kwaliteit van het matras, de hoes en de voordelen van deze matras. Daarnaast worden de afmetingen, de dichtheid en het maximale gebruikersgewicht vermeld.

Heeft u vragen of weet u niet zeker welke matras de beste keuze is voor u? Neemt u dan contact op met onze specialisten. Zij beantwoorden graag uw vragen en zij kunnen u advies geven op basis van uw wensen.

Een aangename slaapkamer

Bent u op zoek naar andere producten voor in de slaapkamer? In ons assortiment kunt u onder andere terecht voor hoog laag bedden en senioren bedden. Met deze artikelen kunt u een aangename slaapkamer creëren.

Naar boven