Warmtedekens

Een elektrisch warmtedeken zorgt ervoor dat u het altijd warm heeft. U kunt het deken gebruilken wanneer u op de bank zit of wanneer u in bed ligt. Er is onderscheid te maken tussen verschillende soorten elektrische warmtedekens. Er zijn bijvoorbeeld elektrische dekens met drie warmtezones, maar ook dekens met een speciale slaapmodus en extra dunne dekens zodat u nieteens doorheeft dat ze onder uw dekbed liggen.

   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
4 products found
   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
4 products found

Altijd lekker warm met een warmtedeken

Of u nu thuis lekker op de bank zit met een kopje koffie of thee, of dat u nu lekker in bed ligt. Met een elektrische warmtedeken heeft u het altijd warm. 
De verwarming aanzetten om het hele huis op te warmen laat de elektrische kosten stijgen, bij sommige oudere huizen is er zelfs niet tegen de kou op te stoken. Maak het uzelf gemakkelijk en comfortabel, met een elektrische deken hoeft u het niet meer koud te hebben.

We maken onderscheid tussen verschillende elektrische dekens. Zo hebben we elektrische dekens met drie warmtezones, maar ook dekens met een speciale slaapmodus. Naast deze dekens hebben we ook extra dunne dekens zodat u nieteens doorheeft dat ze onder uw dekbed liggen. 

Naar boven