Huishoudhulpmiddelen

Hulpmiddelen huishouden zijn bedoeld om uw woonomgeving zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Op deze pagina vindt u allerlei producten die goed van pas komen bij uw dagelijkse bezigheden in huis.

   

Artikelen 1 tot 24 van 50 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van laag naar hoog sorteren
50 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 50 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van laag naar hoog sorteren
50 products found

Hulpmiddelen huishouden

"Home sweet home" of "Zoals het klokje thuis klikt, klikt het nergens", het zijn bekende uitspraken in verschillende talen die aangeven dat ons huis een belangrijke plek is waar we graag verblijven. We willen er dan ook zolang mogelijk blijven wonen. Met dat doel voor ogen kunt u uzelf een handje helpen door de aanschaf van enkele hulpmiddelen die dat mogelijk maken. We zetten de belangrijkste voor u op een rij:

 • Grijper

  De grijper bewijst u een goede dienst tijdens de algemene dagelijkse levensverrichtingen. De handgrijper is een uitstekend hulpmiddel om voorwerpen te pakken waar u moeilijk bij kunt komen. Heeft u moeite met buigen of wilt u vermijden om op een trap of stoel te gaan staan, dan is de grijper voor ouderen een prima verlengstuk van uw handen. U pakt hiermee eenvoudig en zonder veel inspanning lichte voorwerpen zoals de krant, tv gids, sleutels etc. Niet voor niets wordt de handgrijper ook wel 'helping hand' genoemd.
 • Meubelverhogers

  Wanneer uw stoel of bed te laag is, dan biedt een meubelverhoger een goede oplossing. Door de blokken of cilinders van metaal of hout onder de poten van uw bed of stoel te plaatsen, kunt u makkelijker opstaan.
 • Antislip matten

  Uitglijden wilt u ten alle tijden voorkomen. Door een antislipmat te plaatsen op mogelijk gladde plekken in uw woning verkleint u de kans dat u valt. Denk bijvoorbeeld aan een mat onder uw stoel waardoor u meer grip heeft tijdens het opstaan.
 • Opstapje of voetstoel

  Met behulp van een opstapje is het bijvoorbeeld eenvoudiger om een bad in te stappen. Het rubberen plateau zorgt bovendien voor extra grip.
 • Sleutel hulpmiddel

  Dankzij een sleutelhouder die is voorzien van een groot handvat is het een stuk eenvoudiger om een sleutel vast te houden en om te draaien. Dit hulpmiddel is dan ook ideaal voor mensen met een beperkte handfunctie of kampen met reuma.

Naar boven