Hoofdkussens

Een goed hoofdkussen kan een goede nachtrust bevorderen en is daarnaast ook belangrijk ter ondersteuning van uw nek. Een goed hoofdkussen zorgt voor een goede en ergonomische lighouding. Door een goede ergonomsiche lighouding worden de spieren tijden het slapen ontlast en kunt u rugklachten, nekklachten en schouderklachten voorkomen.

Online keuzehulp voor het beste hoofdkussen voor u

Op zoek naar het beste hoofdkussen? Bij Hulpmiddelwereld begrijpen we dat het kiezen van een geschikt hoofdkussen niet gemakkelijk is. Daarom hebben we een 'keuzehulp' ontwikkeld. Druk op onderstaande knop om onze keuzehulp te starten en bekijk direct welk hoofdkussen het beste bij uw situatie past. Persoonlijk advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

   

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
26 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
26 products found

Een hoofdkussen bij nekklachten

Nekklachten is een veelvoorkomend probleem en kan verschillende oorzaken hebben. Een hoofdkussen met een goede nekondersteuning kan bijdragen aan het voorkomen van nekklachten. Een voorbeeld van zo'n hoofdkussen zijn de Silvana hoofdkussens.

De Silvana Support Hoofdkussens zijn hoofdkussens met een neksteun voor maximale support. Ze zijn in verschillende hardheden verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig, wat ook bijdraagt aan een optimale slaaphouding, want niets is zo belangrijk als een goede nachtrust.

Naar boven